Sinds 1980 gevestigd
in Oldenzaal
Verzekeringen

Inkomen

Inkomen en ZekerheidU wilt goed voorbereid zijn op eventuele nadelige ontwikkelingen in de toekomst met betrekking tot uw inkomen. Vogelzang Verzekeringen & Hypotheken adviseert u bij uw ziektekostenverzekering, penisoen en levensverzekeringen. Maar ook in situaties waarbij u rechtsbijstand nodig heeft of bij het benutten van een gouden handdrukregeling. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres

Ziektekosten

U kunt veel doen om zo gezond mogelijk te leven. Maar wordt u toch ziek, dan is het een geruststelling om goed verzekerd te zijn tegen de kosten die dat met zich mee kan brengen. U stelt zelf een passend pakket samen, zodat u bij ziekte financieel gezond blijft.

Arbeidsongeschiktheid

Wat gebeurt er indien u onverhoopt arbeidsongeschikt raakt? Na twee jaar ziektewet daalt uw inkomen met 30%. Dit is een forse achteruitgang! Hier kunt u zich tegen beschermen door middel van het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Deze verzekering vangt dan het verlies aan inkomen op.

Rechtsbijstand

Als iemand u schade berokkent en weigert te betalen, biedt de uitgebreide rechtshulpverzekering uitkomst. Als consument, verkeersdeelnemer, huiseigenaar of bijvoorbeeld als werknemer, bent u verzekerd van juridische hulp. En de jaarpremie is meestal voordeliger dan het uurtarief van een advocaat.

Pensioen

Wat u in de toekomst ook gaat doen, u wilt verzekerd zijn van voldoende inkomsten. Daarom is het zinvol om op tijd stil te staan bij uw pensioen. Hoeveel pensioen hebt u eigenlijk opgebouwd? En, mocht u een pensioentekort hebben, hoe gaat u dat dan aanvullen? Belangrijke vragen, die u zich moet stellen als u uw pensioen goed wilt regelen.

Leven

Mensen lopen allerlei risico’s op een lang of kort leven. Daartegen kunt u zich verzekeren door middel van een overlijdensverzekering, risicoverzekering of levensverzekering. Vogelzang Verzekeringen en Hypotheken heeft veel kennis van deze materie en geeft u graag duidelijkheid over welke verzekeringen het beste bij uw situatie zullen passen.

Uitvaart

In veel gevallen komt het overlijden van een dierbare onverwacht. Bovendien brengt een overlijden, naast het verdriet, ook veel financiƫle beslommeringen met zich mee. Om uw nabestaanden alle zorgen uit handen te nemen, kunt u op deze site een compleet verzorgde uitvaart regelen en komt er niemand voor financiƫle verrassingen te staan.

Gouden Handdruk

Wanneer u, door dreigend ontslag, recht heeft op een ontslagvergoeding, ook wel de ‘Gouden Handdruk’ genoemd, dan is het erg belangrijk dat u dit kapitaal zowel persoonlijk als fiscaal slim benut. U dient dit geregeld te hebben voordat het geld tot uitkering komt. U kunt uw Gouden Handdruk optimaal afstemmen op uw verdere inkomsten en behoeften. Als aanvulling op uw nieuwe salaris of als uitkering en als aanvulling op uw latere pensioen.